Menu

Disclaimer

Website van RechtNL.nl

Wanneer u gebruik gaat maken van deze website dient u de onderstaande bepalingen te lezen, te begrijpen en met deze akkoord te gaan.

De inhoud van de website van RechtNL.nl is met grote aandacht en zorgvuldigheid opgesteld. Hoewel de inhoud van de website regelmatig wordt gecontroleerd, kunnen er onjuistheden voorkomen. RechtNL.nl kan daarom niet garanderen dat de inhoud van de website te alle tijden actueel, juist en accuraat is. RechtNL.nl is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die kan of is ontstaan door de inhoud van de website of door het bezoeken en gebruiken van de website.

RechtNL.nl behoudt zich het recht om zonder mededeling, de inhoud van de website aan te passen en/of te verbeteren.

De juridische inhoud van de website is bedoeld om algemene informatie te geven en is niet bedoeld als adequaat advies in een specifieke situatie. Voor advies op maat wordt aangeraden om contact op te nemen met RechtNL.nl. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Op juridische inhoud van deze website is uitsluiten het Nederlands recht van toepassing.

De hyperlinks op deze website die naar websites van derden verwijst, zijn alleen bedoelt ter informatie van de gebruiker en worden niet door RechtNL gecontroleerd, gemaakt en/ of onderhouden. Het gebruik van soortgelijke links is voor eigen risico. RechtNL.nl is niet aansprakelijk voor de schade die hieruit op wat voor wijze dan ook ontstaat.

Hoewel RechtNL.nl zich uiterst inzet voor een optimaal functionerende en toegankelijke website, biedt RechtNL.nl hiervoor geen garantie. Het functioneren en de toegankelijkheid van de website is afhankelijk van verschillende elementen, waaronder derde partijen, de browser, apparaat- en internetinstellingen van de gebruiker en virussen op het apparaat van de gebruiker.

Auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten

Alle inhoud op deze website is beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Deze rechten komen toe aan RechtNL.nl. De inhoud van de website is alleen bedoelt voor persoonlijke en niet-commerciƫle doeleinden. Niets op deze website mag, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming, worden verveelvoudigd, gekopieerd, opgeslagen of op een andere wijze openbaar worden gemaakt.

Wijzigen disclaimer

RechtNL.nl behoudt zich het recht voor deze disclaimer, op elk moment, zonder mededeling, aan te passen. Het is dan ook aan te raden om deze disclaimer regelmatig te raadplegen, zodat u van de eventuele wijzigingen op de hoogte bent.