Menu
Uitstekend

Wij zijn RechtNL Advocaten

Persoonlijk, Adequaat & Hands-on

RechtNL Advocaten opereert zowel op nationaal als internationaal niveau. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en zijn gericht op onze cliënten. Wij ondersteunen onze cliënten met praktische oplossingen bij juridische vraagstukken.

Wij lossen niet alleen juridische vraagstukken op maar wij sparren graag om onze cliënten verder te helpen. Kansen zien, risico’s en belangen afwegen en dan een goed doordachte keuze maken.

Wij behartigen de belangen van onze particuliere & zakelijke cliënten. Onze cliënten kunnen rekenen onze ruimte ervaring en deskundige begeleiding. Wij werken samen met diverse juridische kantoren teneinde onze cliënten de juiste dienstverlening te kunnen bieden.

Wij zijn aangesloten bij:

Onze Expertise

Wij richten ons oa. op:

  • Arbeidsrecht
  • Letselschade
Onze expertises

Ons team

Ons team bestaat uit advocaten en juridische medewerkers die graag de krachten bundelen. Daarnaast werken wij samen in een netwerk van advocaten en juridisch specialisten. Op die manier kunnen we expertise bundelen om de beste oplossing voor onze cliënten te bieden.

Wij vinden het belangrijk om eerst de cliënt te leren kennen voordat we adviseren. Wij realiseren ons dat wij niet alleen juridisch adviseurs zijn maar ook moeten acteren als business partner. Uiteindelijk staat het belang de ontwikkeling van onze cliënten centraal.

Neem contact op

Onze cultuur

De kwaliteit van onze mensen en de diversiteit binnen de teams bepalen het succes van ons kantoor. Wij hebben aandacht voor een gezond werkklimaat waarbij verschillen in gender, leeftijd en etniciteit bijdragen aan een goede balans binnen de teams. Daarnaast hebben wij aandacht en ruimte voor niet zichtbare verschillen in persoonlijkheid, werkervaring, seksualiteit en genderidentiteit. Deze ruimte binnen onze cultuur draagt bij aan de diversiteit van onze organisatie.

Neem contact op

Toegevoegde waarde

De kracht en het succes van een advocatenkantoor wordt bepaald door de mensen en de diversiteit. Wij zijn graag betrokken bij de ontwikkeling en de groei van onze cliënten. Wij pakken graag zaken aan maar pakken ook door als het nodig is. We houden van duidelijkheid en maken complexe zaken begrijpelijk. We hebben niet alleen oog voor een goed juridisch eindresultaat maar beogen ook een werkbare oplossing. Zo maken onze cliënten stappen vooruit en groeit onze organisatie ook.

Onze expertises