Menu
Uitstekend

Letselschade

Met onze brede expertise binnen de letselschade bedienen wij cliënten die schade hebben opgelopen als gevolg van een ongeval, beroepsziekte, beet of val van een dier of gezondheidsschade hebben opgelopen. Het team Letselschade bestaat uit ervaren en gespecialiseerde advocaten die cliënten begeleiden in het succesvol claimen van schadevergoeding en smartengeld. Kenmerkend voor onze dienstverlening zijn de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en verdieping in specialismen.

Informatie aanvragen Neem contact op
Wij zijn aangesloten bij:

Wat we doen

Bij letselschade zal er eerst vastgesteld moeten worden hoe het letsel is ontstaan en wie aansprakelijk is voor het verkeersongeval. Vervolgens zal er een aansprakelijkheidsstelling worden verstuurd naar de wederpartij. Indien de wederpartij schuld heeft erkend, wordt de schade vastgesteld. Het betreft hier lichamelijke en geestelijke schade die reeds is opgelopen maar ook toekomstige schade. Vervolgens wordt de schade afgewikkeld met de (verzekeringsmaatschappij van de) tegenpartij en zal een vaststellingsovereenkomst worden opgesteld. Vervolgens dragen wij zorg dat de afspraken uit de vaststellingsovereenkomst stipt worden nageleefd zoals het uitkeren van de schadevergoeding.

Het Team

Al onze advocaten beschikken over brede kennis van letselschade. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in een of meerdere aandachtsgebieden binnen de letselschade. Meerdere aandachtsgebieden hebben we ondergebracht in verschillende praktijkgroepen. Elke advocaat maakt op basis van zijn of haar specialisme(n) deel uit van een of enkele praktijkgroepen. Cliënten kunnen per zaak direct bij de juiste praktijkgroep terecht. Hier worden zij bijgestaan door de voor de zaak meest geschikte advocaat. Waar nodig doen we een beroep op bijvoorbeeld medisch specialisten.

Contactformulier

Teruggebeld worden over een zaak of opdracht?

  • Contact over de opdracht
  • Direct contact met de juiste expert
  • Binnen 4 uur reactie (werkdagen)

Contactformulier

Neem contact op

Ilja van Driel

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem dan contact op met onze specialisten.

Neem contact op