Menu
Uitstekend

Arbeidscontracten

Met onze brede expertise binnen het arbeidsrecht bedienen we cliënten in uiteenlopende sectoren. Van MKB, beursgenoteerde bedrijven en internationale ondernemingen tot (semi-)overheden en non-profit. We bieden juridische adviezen op alle niveaus, van boardroom tot individuele medewerker. Kenmerkend voor onze dienstverlening zijn de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en verdieping in specialismen.

Informatie aanvragen Neem contact op
Wij zijn aangesloten bij:

Wat we doen

In een arbeidsovereenkomst leggen we de afspraken tussen de werkgever en de werknemer vast. Het is gebruikelijk dat de werkgever een aanbod doet en dan ook het arbeidscontract op laat stellen. In een arbeidsovereenkomst worden onder andere de afspraken omtrent het salaris, werktijden, werkzaamheden, de functie en bedrijfsmiddelen vastgelegd. Daarnaast zal gekeken moeten worden of een CAO of andere sectorspecifieke arbeidsvoorwaarden van toepassing zijn. Het is dan ook belangrijk dat een bedrijfsjurist of advocaat het contract opstelt, aanpast of controleert zodat de organisatie zeker weet dat het aan de wettelijke eisen voldoet. Daarnaast kunnen wij ook een addendum op een arbeidsovereenkomst opstellen. Een addendum wordt opgesteld wanneer tijdens de lopende contractperiode tussen partijen andere afspraken worden gemaakt.

Vragen over het opstellen, aanpassen of controleren van een arbeidsovereenkomst? Neem dan contact met ons op.

Het Team

Al onze juristen en advocaten beschikken over brede kennis van het arbeidsrecht. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in een of meerdere aandachtsgebieden binnen het arbeidsrecht. Meerdere aandachtsgebieden hebben we ondergebracht in verschillende praktijkgroepen. Elke advocaat maakt op basis van zijn of haar specialisme(n) deel uit van een of enkele praktijkgroepen. Cliënten kunnen per zaak direct bij de juiste praktijkgroep terecht. Hier worden zij bijgestaan door de voor de zaak meest geschikte advocaat of jurist. Waar nodig betrekken we daarbij de expertise en ervaring van onze collega-specialisten uit andere praktijkgroepen.

Expertises

Terug naar Arbeidsrecht

Contactformulier

Teruggebeld worden over een zaak of opdracht?

  • Contact over de opdracht
  • Direct contact met de juiste expert
  • Binnen 4 uur reactie (werkdagen)

Contactformulier

Neem contact op

Ilja van Driel

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem dan contact op met onze specialisten.

Neem contact op