Menu
Uitstekend

Corporate arbeidsrecht

Met onze brede expertise binnen het arbeidsrecht bedienen we cliënten in uiteenlopende sectoren. Van MKB, beursgenoteerde bedrijven en internationale ondernemingen tot (semi-)overheden en non-profit. We bieden juridische adviezen op alle niveaus, van boardroom tot individuele medewerker. Kenmerkend voor onze dienstverlening zijn de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en verdieping in specialismen.

Informatie aanvragen Neem contact op
Wij zijn aangesloten bij:

Wat we doen

Bij vraagstukken en conflicten op corporate niveau zijn wij de ervaren sparringpartner voor uw boardroom. Complexe kwesties behandelen we uiterst discreet en zorgvuldig. We adviseren en ondersteunen in alle fasen en op alle fronten. Bovendien zijn we in staat zaken en vraagstukken op te lossen via zowel juridische procedures als onderhandeling, bemiddeling of mediation. Denk aan onder meer:

  • Benoeming en ontslag van bestuurders
  • Corporate governance
  • Juridische kaders voor beloning (topinkomens)
  • Conflict binnen de boardroom, tussen bestuurders, commissarissen en aandeelhouders
  • Enquêteprocedure
  • Arbeidsrechtelijke vraagstukken bij fusie en overname (onder meer due diligence)

Vragen op het gebied van corporate arbeidsrecht? Neem dan rechtstreeks contact met ons op.

Het Team

Al onze juristen en advocaten beschikken over brede kennis van het arbeidsrecht. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in een of meerdere aandachtsgebieden binnen het arbeidsrecht. Meerdere aandachtsgebieden hebben we ondergebracht in verschillende praktijkgroepen. Elke advocaat maakt op basis van zijn of haar specialisme(n) deel uit van een of enkele praktijkgroepen. Cliënten kunnen per zaak direct bij de juiste praktijkgroep terecht. Hier worden zij bijgestaan door de voor de zaak meest geschikte advocaat of jurist. Waar nodig betrekken we daarbij de expertise en ervaring van onze collega-specialisten uit andere praktijkgroepen.

Expertises

Terug naar Arbeidsrecht

Contactformulier

Teruggebeld worden over een zaak of opdracht?

  • Contact over de opdracht
  • Direct contact met de juiste expert
  • Binnen 4 uur reactie (werkdagen)

Contactformulier

Neem contact op

Ilja van Driel

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem dan contact op met onze specialisten.

Neem contact op