Menu
Uitstekend

Internationaal arbeidsrecht

Met onze brede expertise binnen het arbeidsrecht bedienen we cliënten in uiteenlopende sectoren. Van MKB, beursgenoteerde bedrijven en internationale ondernemingen tot (semi-)overheden en non-profit. We bieden juridische adviezen op alle niveaus, van boardroom tot individuele medewerker. Kenmerkend voor onze dienstverlening zijn de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en verdieping in specialismen.

Informatie aanvragen Neem contact op
Wij zijn aangesloten bij:

Wat we doen

Wij zijn een ervaren juridische partner wanneer een Nederlandse organisatie internationaal opereert en in meerdere landen vestigingen heeft. Binnen het Nederlandse arbeidsrecht kennen we als geen ander de weg. Hier leggen we de arbeidsrechtelijke basis voor al de personele plannen en voorzien we de organisatie daarbij van adviezen. Voor het benodigde juridische advies in het buitenland werken we nauw samen met meerdere buitenlandse partnerkantoren uit ons netwerk. Omgekeerd worden we veelvuldig door buitenlandse advocatenkantoren en cliënten ingeschakeld. We spreken de taal van de internationale werkgever. Vanuit onze expertise en ervaring zijn wij de lokale, vertrouwde gids in het Nederlandse arbeidsrecht en de Nederlandse (ondernemers)cultuur. Denk aan onder meer:

  • Internationale detachering (expats)
  • Internationale policies en arbeidsvoorwaarden
  • Internationale arbeidsconflicten
  • Internationaal procesrecht
  • Grensarbeid
  • Immigratie

Vragen op het gebied van internationaal arbeidsrecht? Neem dan contact op.

Het Team

Al onze juristen en advocaten beschikken over brede kennis van het arbeidsrecht. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in een of meerdere aandachtsgebieden binnen het arbeidsrecht. Meerdere aandachtsgebieden hebben we ondergebracht in verschillende praktijkgroepen. Elke advocaat maakt op basis van zijn of haar specialisme(n) deel uit van een of enkele praktijkgroepen. Cliënten kunnen per zaak direct bij de juiste praktijkgroep terecht. Hier worden zij bijgestaan door de voor de zaak meest geschikte advocaat of jurist. Waar nodig betrekken we daarbij de expertise en ervaring van onze collega-specialisten uit andere praktijkgroepen.

Expertises

Terug naar Arbeidsrecht

Contactformulier

Teruggebeld worden over een zaak of opdracht?

  • Contact over de opdracht
  • Direct contact met de juiste expert
  • Binnen 4 uur reactie (werkdagen)

Contactformulier

Neem contact op

Ilja van Driel

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem dan contact op met onze specialisten.

Neem contact op