Menu
Uitstekend

Fraude, Compliance en integriteit

Met onze brede expertise binnen het arbeidsrecht bedienen we cliënten in uiteenlopende sectoren. Van MKB, beursgenoteerde bedrijven en internationale ondernemingen tot (semi-)overheden en non-profit. We bieden juridische adviezen op alle niveaus, van boardroom tot individuele medewerker. Kenmerkend voor onze dienstverlening zijn de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en verdieping in specialismen.

Informatie aanvragen Neem contact op
Wij zijn aangesloten bij:

Wat we doen

Zaken die te maken hebben met compliance, integriteitsschendingen, intimidatie, pestgedrag, discriminatie, fraude en diefstal brengen in een organisatie vaak veel onrust teweeg. Of je werkgever bent of als je zelf een dergelijke schending wordt verweten, je zult voor vaak lastige vragen en keuzes komen te staan. De ervaren specialisten van onze praktijkgroep staan klaar. Wij hebben veel ervaring met deze zaken, zowel in het bedrijfsleven als in de publieke en semi-publieke sector. Wij overzien het hele speelveld en adviseren bij de complexe afweging van belangen en strategieën die in soort kwesties vaak aan de orde is. Dat doen wij zo nodig in nauwe samenwerking met andere disciplines zoals forensisch onderzoek, strafrecht en communicatie-adviseurs. Is het nodig, dan kunnen wij ook bijstand verlenen in (klacht)procedures en gerechtelijke procedures. Ook kunnen wij zorgen voor bemiddeling met behulp van mediation. Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen. Dus staan we je ook op het gebied van preventie met raad en daad bij.

  • Compliance (risico-inventarisatie en preventiebeleid)
  • (Vermoedens van) fraude of diefstal
  • (Vermoedens van) integriteitsschendingen, intimidatie, pestgedrag, discriminatie
  • Arbeidsrechtelijke sancties en geschillenbeslechting in het kader van compliance en integriteitskwesties
  • Mediations
  • Klachtprocedures
  • Gerechtelijke procedures

Vragen op het gebied van fraude en integriteit? Neem dan contact op.

Het Team

Al onze juristen en advocaten beschikken over brede kennis van het arbeidsrecht. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in een of meerdere aandachtsgebieden binnen het arbeidsrecht. Meerdere aandachtsgebieden hebben we ondergebracht in verschillende praktijkgroepen. Elke advocaat maakt op basis van zijn of haar specialisme(n) deel uit van een of enkele praktijkgroepen. Cliënten kunnen per zaak direct bij de juiste praktijkgroep terecht. Hier worden zij bijgestaan door de voor de zaak meest geschikte advocaat of jurist. Waar nodig betrekken we daarbij de expertise en ervaring van onze collega-specialisten uit andere praktijkgroepen.

Expertises

Terug naar Arbeidsrecht

Contactformulier

Teruggebeld worden over een zaak of opdracht?

  • Contact over de opdracht
  • Direct contact met de juiste expert
  • Binnen 4 uur reactie (werkdagen)

Contactformulier

Neem contact op

Ilja van Driel

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem dan contact op met onze specialisten.

Neem contact op