Menu
Uitstekend

Flexibele arbeidsrelaties

Met onze brede expertise binnen het arbeidsrecht bedienen we cliënten in uiteenlopende sectoren. Van MKB, beursgenoteerde bedrijven en internationale ondernemingen tot (semi-)overheden en non-profit. We bieden juridische adviezen op alle niveaus, van boardroom tot individuele medewerker. Kenmerkend voor onze dienstverlening zijn de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en verdieping in specialismen.

Informatie aanvragen Neem contact op
Wij zijn aangesloten bij:

Wat we doen

In Nederland wordt relatief veel gebruik gemaakt van flexibele vormen van arbeid: denk aan onder meer oproepovereenkomsten zoals nulurencontracten en min-maxcontracten, uitzendovereenkomsten, payrolling en freelance-overeenkomsten. Dergelijke flexibele arbeidsrelaties staan in het brandpunt van de belangstelling. Voor al deze vormen van flexibele arbeid geldt specifieke wet- en regelgeving. Onze praktijkgroep beantwoordt alle vragen op dit gebied en staat de organisatie bij met onder meer:

  • Het opstellen en beoordelen van flexibele (model-)overeenkomsten
  • Advies over mogelijkheden en risico’s van flexibele arbeid
  • Advies en ondersteuning bij de overgang van flexibel naar vast
  • Gelijke beloning van uitzend- en payrollwerknemers
  • Advies over flexibele arbeid na pensionering
  • Procederen in geval van conflicten

Vragen op het gebied van flexibele arbeidsrelaties? Neem dan contact op.

Het Team

Al onze juristen en advocaten beschikken over brede kennis van het arbeidsrecht. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in een of meerdere aandachtsgebieden binnen het arbeidsrecht. Meerdere aandachtsgebieden hebben we ondergebracht in verschillende praktijkgroepen. Elke advocaat maakt op basis van zijn of haar specialisme(n) deel uit van een of enkele praktijkgroepen. Cliënten kunnen per zaak direct bij de juiste praktijkgroep terecht. Hier worden zij bijgestaan door de voor de zaak meest geschikte advocaat of jurist. Waar nodig betrekken we daarbij de expertise en ervaring van onze collega-specialisten uit andere praktijkgroepen.

Expertises

Terug naar Arbeidsrecht

Contactformulier

Teruggebeld worden over een zaak of opdracht?

  • Contact over de opdracht
  • Direct contact met de juiste expert
  • Binnen 4 uur reactie (werkdagen)

Contactformulier

Neem contact op

Ilja van Driel

Meer weten over onze dienstverlening?
Neem dan contact op met onze specialisten.

Neem contact op